Lentokenttätaksit

Enontekiön lentokenttä

Kuljetus Enontekiön lentokentälle on järjestetty kuljetuspalveluna. Varaus vaaditaan vähintään päivää ennen kuljetusta. Terminaalin edessä on tilatuille takseille oma taksipiste.

Helsinki-Vantaa

Helsingin keskustasta ja muista lähikaupungeista pääset lentokentälle monen eri taksiyhtiön kyydillä. Saapuessasi taksilla Helsinki-Vantaalle, kerro taksinkuljettajalle terminaalin numero, josta lentokoneesi lähtee tai lentoyhtiösi. Taksi tuo sinut suoraan oikean terminaalin eteen, jossa on tilaa laskea laukut jalkakäytävälle. Katso ajantasaiset lentotiedot ja turvatarkastuksen jonotusajat. Lisätietoja takseista ja niiden ennakkotilaamisesta löydät taksiyhtiöiden nettisivuilta. Voit tilata taksin soittamalla taksiyhtiön numeroon, mahdollisesti heidän nettisivuiltaan tai pyytämällä hotellin vastaanottoa soittamaan taksiyhtiöön ja tilaamaan sinulle taksin.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Lentokenttätaksit lähtevät terminaalien 1 edestä ja 2 pohjakerroksesta. Yhtiökohtaiset hintatiedot ovat nähtävillä terminaalien edustalla, taksitolpilla olevissa valotauluissa. Helsinki-Vantaan lentokentän sopimuskumppaneina toimivat seuraavat taksiyhtiöt:

Jono 1 :
Lähitaksi - Kotisivu | Hinnasto

Jono 2 :
Vantaan Taksi - Helsinki Airport Taxi - Kotisivu | Hinnasto

Jono 3 :
Taksi Helsinki - Kotisivu | Hinnasto

Jono 4 :
Muut taksit

Myös muut taksitoimijat voivat tarjota palveluitaan Helsinki-Vantaan matkustajille. Muiden, kuin yllä mainittujen yhtiöiden kanssa asiakas sopii itse hinnat. Lentokentälle voit tilata taksin myös ennakkoon. Ennakkoon tilatut taksit löytyvät taksialueiden perältä terminaalien 1 edestä ja 2 pohjakerroksesta. Kiinteähintainen ryhmätaksi on edullinen tapa jatkaa matkaa lentokentältä. Palvelun voit tilata ennakkoon oheisten linkkien kautta.

Airport Taxi Yellow Line (T1)
Airport Taxi Yellow Line (T2)

Ivalo

Ivalon alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentojen mukaan. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Ivalon Taksit Oy - Inari Event Lapland - Taksi Ossi Guttorm - Ivalo taxiservice Oy - Saariselän taksi - Taksi Utsjoki

Joensuu

Joensuun alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit myös tilata taksin etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Taksi Itä-Suomi - Kolin taksi- ja tilausajo - Taksikoli - Kimppataksi Kolille - Joensuun taksi ykköset

Jyväskylä

Taksit odottavat matkustajia terminaalin edustalla lentojen saapuessa. Tarvittaessa matkustajat voivat tilata taksin lentokentälle terminaalin taksipuhelimella, joka sijaitsee sisäänkäynnin yhteydessä. Taksin voi tilata lentokentälle myös etukäteen Jytaksi.

Kajaani

Taksikyydin lentokentältä voi tilata Finavian neuvontapisteestä, jossa on ilmainen taksipuhelin. Se yhdistyy suoraan taksiasemalle. Taksin tulo lentokentälle kestää noin 10 minuuttia.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Kajaanin Aluetaksi Oy - Taksi K Heikkinen - Taksi Sakari Heikkinen - Kuhmon Taksipalvelu Oy - OmaTaxi - AirPortTaxi

Kemi-Tornio

Kemin ja Tornion alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan odotuspaikoilla satunnaisesti. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen paikalliselta taksiyhtiöltä.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Meri-Lapin Taksit Oy - Kemin taksipalvelu Oy

Kittilä

Kittilän alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit myös tilata taksin etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Kittilän ja Levin taksi - Inva- ja tilataksipalvelu Hettula - TaxiLevi

Kokkola-Pietarsaari

Kokkolan ja Pietarsaaren alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksipaikoilla lentoliikenteen mukaan. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Kokkolan taksiliikenne Oy - City Taxi Jeppis - Dahl Citybus Oy - Taksi Kruunupyy - Kokkolan Aluetaksi Oy - Flygfält Taxi Jakobstad-Karleby

Kuopio

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

VieVie Oy - Kuopion Taksi1

Kuusamo

Kuusamon alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen.

Lentokentällä on eri taksitolpat ennakkoon tilatuille ja vapaille takseille. Terminaalin infomonitori näyttää ennakkoon varattujen taksien numeron ja asiakkaan nimen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Kuusamo-Rukan taksikeskus - Rukan Taksi ja Huoltopalvelu Oy

Lappeenranta Airport

Lappeenrannan alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa taksikyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen Taksi Saimaalta

Maarianhamina

Takseja on lentokentän edustalla lentojen mukaan. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen. Lentokentän aulassa on maksuton taksipuhelin.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Takseja on lentokentän edustalla lentojen mukaan. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen. Lentokentän aulassa on maksuton taksipuhelin.

Ålands Taxi - Mariehamns Taxi - Jomala Taxi - Holmqvists Taxi - Din Taxi på Åland

Oulun lentokenttä

Oulun alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Oulun Aluetaksi Oy - Raahen Taksiasema Oy - Oulun taksimatkat (invataksi) - Kyyti Kimppakyyti

Pori

Porin alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit myös tilata taksin etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Satakunnan Aluetaksi Oy - Raumair Oy

Rovaniemi

Alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina.

Savonlinna

Savonlinnan alueella liikennöiviä takseja on lentokentän edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina.

Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen Savonlinnan Ulataksilta.

Tampere-Pirkkala

Tampereen alueella liikennöiviä takseja on terminaali 1:n taksitolpalla lentoliikenteen mukaan. Tarvittaessa taksin voi tilata terminaali 1:n taksipuhelimella.

Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, tee tilaus etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Taksi Tampere - Raumair - Kyyti

Turku

Turun alueella liikennöiviä takseja on lentokentän terminaalin edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen.

Lentokentältä liikennöivät taksiyhtiöt

Raumair - Taxidata - Menevä

Vaasa

Lentokentän edustalla on takseja lentojen mukaan. Tarvittaessa taksin voi tilata terminaalin ilmaisesta taksipuhelimesta. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen Vaasan Ulataksi Oy:stä.

Jaa linkki:
Etusivulle