Mainos alkaa

Mainos loppuu

Taksi Andorra la Vella

Andorra

Klikkaa mobiilissa taksihaun löytämää taksinumeroa ja soita taksi tai lataa taksisovellus taksin tilaamiseen

Central de Taxi Andorra

+376845555

Puhelun hintatietoa ei saatavilla

Lataa taksisovellus Central de Taxi Andorra

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.interfacom.taxiclick Google Playssahttps://apps.apple.com/es/app/taxiclick-pide-un-taxi-con-tan-s%C3%B3lo-un-click/id510296062 App Storessa
HUOM! Ulkomaalainen palvelunumero! Palvelunumeroihin soittaminen on maksullista. Tarkista tiedot keskuksen kotisivuilta.
Taksiauto

Näin tilaat taksin Andorra la Vella

Mobiilikäyttäjänä voit tilata taksin paikkakunnalla Andorra la Vella klikkaamalla taksihaun löytämää taksinumeroa. Tilausnumero on yleensä maksullinen, huomioi hinta ennen kuin soitat. Tilatessasi varmista käyttämäsi maksuvälineen toimivuus. Useimmilla ulkomaalaisilla taksikeskuksilla on käytössä taksisovellus jonka avulla taksin tilaus on yleensä maksutonta. Linkit taksisovellukseen näkyvät hakutuloksissa mikäli sellainen on välityskeskuksella käytössä paikkakunnalla Andorra la Vella.

Taksihaku.fi toimii ainoastaan yhteystietojen välittäjänä, eikä vastaa varsinaisista taksinvälitys- tai kuljetuspalveluista. Vanhentuneista tai muuttuneista tiedoista pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme  tästä.

Piirretty kuva vanhasta kuplavolkkari taksista

Jaa linkki:

Taksi Andorra la Vella | Taksihaku.fi

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston toiminnan parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt käyttöehdot.