Mainos alkaa

Mainos loppuu

Taksi Tallinna

Viro

Klikkaa mobiilissa taksihaun löytämää taksinumeroa ja soita taksi tai lataa taksisovellus taksin tilaamiseen

Tallink Takso

+3726408921

Puhelun hintatietoa ei saatavilla

Lataa taksisovellus Tallink Takso

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.uptime.tallinktaksoapp&hl=en&adobe_mc=MCORGID%3DAE8B5AD7591AC1560A495D25%2540AdobeOrg%7CTS%3D1600372135 Google Playssahttps://apps.apple.com/us/app/taxilink/id1401268816 App Storessa
HUOM! Ulkomaalainen palvelunumero! Palvelunumeroihin soittaminen on maksullista. Tarkista tiedot keskuksen kotisivuilta.
Taksiauto

Näin tilaat taksin Tallinna

Mobiilikäyttäjänä voit tilata taksin paikkakunnalla Tallinna klikkaamalla taksihaun löytämää taksinumeroa. Tilausnumero on yleensä maksullinen, huomioi hinta ennen kuin soitat. Tilatessasi varmista käyttämäsi maksuvälineen toimivuus. Useimmilla ulkomaalaisilla taksikeskuksilla on käytössä taksisovellus jonka avulla taksin tilaus on yleensä maksutonta. Linkit taksisovellukseen näkyvät hakutuloksissa mikäli sellainen on välityskeskuksella käytössä paikkakunnalla Tallinna.

Taksihaku.fi toimii ainoastaan yhteystietojen välittäjänä, eikä vastaa varsinaisista taksinvälitys- tai kuljetuspalveluista. Vanhentuneista tai muuttuneista tiedoista pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme  tästä.

Piirretty kuva vanhasta kuplavolkkari taksista

Jaa linkki:

Taksi Tallinna | Taksihaku.fi

Mainos alkaa

Mainos loppuu

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston toiminnan parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä, hyväksyt käyttöehdot.